Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κάνουμε μια online παρουσίαση της εφαρμογής διαχείρισης ασθενών!

Εκπρόσωπος της Innovasoft θα κλείσει ένα ραντεβού μαζί σας, ώστε να δείτε την εφαρμογή σε δράση, είτε online, είτε στο ιατρείο σας!

Πρακτικά άπειρους. Μπορείτε να καταχωρήσετε όσους ασθενείς θέλετε. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός, τόσο στους ασθενείς όσο και στις εξετάσεις τους.
Ναι, αρκεί να αποκτήσετε μια άδεια χρήσης για κάθε υπολογιστή στον οποίον θέλετε να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα.
Για πάντα! Οι άδειες χρήσης που αγοράζετε, αφορούν την συγκεκριμένη έκδοση του καρδιολογικού προγράμματος (πχ Έκδοση 2.01) και το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα. Αν μέσα σε ένα έτος από την ημερομηνία αγοράς, το MediData προχωρήσει σε νέα έκδοση ή εσείς αλλάξετε το λειτουργικό σας, αποκτάτε ΔΩΡΕΑΝ τις αντίστοιχες αναβαθμίσεις.
Η δοκιμαστική έκδοση δεν έχει καμία απολύτως διαφορά με την πλήρη έκδοση, την έκδοση δηλαδή στην οποία έχει καταχωρηθεί και έχει ενεργοποιηθεί ο Σειριακός Αριθμός. Ό,τι δεδομένα καταχωρήσετε στην δοκιμαστική έκδοση θα είναι διαθέσιμα για εσάς και μετά την αγορά της εφαρμογής και την ενεργοποίησή της.
Μετά την αγορά της εφαρμογής θα σας αποσταλλεί ο Σειριακός Αριθμός (Serial Number). Το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε την "Καταχώρηση" του σειριακού αριθμού στο παράθυρο καταχώρησης που εμφανίζεται κατά την εκκίνηση της εφαρμογής. Εν συνεχεία θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να "Ενεργοποιήσουμε" την εφαρμογή. Με τον τρόπο αυτό ο σειριακός αριθμός "κλειδώνει" στον υπολογιστή σας.
Φυσικά! Όλα τα δεδομένα των ασθενών σας, οι εξετάσεις τους, οι ιατρικές επισκέψεις και πράξεις τους, μεταφέρονται στο καινούργιο MediData!
Όλα τα δεδομένα του MediData βρίσκονται σε ένα συγκεκριμένο φάκελο στον υπολογιστή που έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή. Με το πάτημα ενός κουμπιού από την γραμμή εργαλειών του κυρίως παραθύρου, μπορείτε να κάνετε backup αυτών των δεδομένων όπου θέλετε.

Για οποιαδήποτε απορία ή παρατήρηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τμήμα υποστήριξης:
support@medidata.gr